DuPont™ Corian® presenteert de Earth Heritage kleuren collectie, gebaseerd op de gepatenteerde Fusion™ Technology

Opnieuw een innovatie van DuPont™ Corian®. Als onderdeel van het ‘Endless Evolution’-initiatief  lanceert DuPont de Earth Heritage kleuren collectie die bestaat uit 16 kleuren gebaseerd op de gepatenteerde Fusion™ Technology.  Deze techniek maakt het mogelijk om geavanceerde oppervlakte materialen te creëren die worden gekenmerkt door aardse elementen die samen een krachtig kleurenpatroon vormen. De Earth Heritage collectie is commercieel beschikbaar vanaf 1 januari 2016.

“Wilde landschappen, oerlagen, planten en wortels die opkomen aan de oppervlakte: dat zijn de inspiratiebronnen voor de Earth Heritage collectie van DuPont™ Corian®. De collectie bevat unieke patronen die in het oog springen en die een gedurfd statement maken in zowel residentiële als commerciële ruimtes.

De Earth Heritage collectie van DuPont™ Corian® omvat de volgende 16 kleuren:
Arrowroot, Aztec Gold, Burled Beach, Clam Shell, Ecru, Juniper, Hazelnut, Lava Rock, Rain Cloud, Rosemary, Sagebrush, Sandalwood, Sonora, Sorrel, Tumbleweed, Witch Hazel.

Voor meer informatie over de Earth Heritage kleuren collectie van DuPont™ Corian®, bezoek de website www.endlessevolution.corian.com

Het ovale DuPont-logo, Endless Evolution, het Endless Evolution-logo, DuPont™, Corian®, Fusion™ en DeepColour™ zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken of auteursrechtelijk beschermd materiaal van E. I. du Pont de Nemours and Company of van gelieerde ondernemingen. Alleen DuPont produceert Corian®. Andere logo’s, handelsmerken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van de desbetreffende houders.


Innovatieve combinaties van aardse elementen vormen een krachtig kleurenpatroon (klik voor een vergroting).

DeepColour™ Technology; nieuwe trendy grijze kleuren

Innovatieve oppervlakteoplossingen in donkere kleuren voor interieurontwerp en architectuur DuPont™ Corian® creëert nieuwe grijze kleuren gemaakt met haar innovatieve gepatenteerde productieproces DeepColour™ Technology; superieure ontwerpmogelijkheden, elegantie en functionaliteit gecombineerd met eenvoudigere verwerking.

DuPont™ Corian heeft opnieuw een innovatief kleurenaanbod gelanceerd op basis van haar eigen productieproces, DeepColour™ Technology”. De twee rijke, opvallende nieuwe grijze kleuren, Deep Titanium en Deep Cloud, bieden nieuwe mogelijkheden in het interieurontwerp, inrichting en architecturale toepassingen.

Deze twee nieuwe tinten hebben een unieke uitstraling en karakter:

- Deep Titanium; een dramatisch donker grijs, dat de rijke glans van het metaal weerspiegelt waarnaar het is vernoemd. Sterk en solide, het brengt een eigentijdse dimensie en een ingetogen elegantie.

- Deep Cloud; een somber lichter grijs dat doet denken aan de schoonheid van een stormachtige nachtelijke hemel. Een veelzijdige tint, het kan minimalistisch zijn of geeft klassieke elegantie in combinatie met andere kleuren.

De DeepColour™ Technology is een zeer innovatieve productie-oplossing ontwikkeld door DuPont. Het is een productieproces waarmee het mogelijk is massieve oppervlaktematerialen met een diepere, intensere en duurzamere donkere kleur en verbeterde slijtvastheid te vervaardigen, die gemakkelijker te thermoformeren zijn en betere (naad)afwerkingsmogelijkheden bieden.

Voor meer informative kunt u ook kijken op www.endlessevolution.corian.com / www.deepcolour.corian.com

DuPont™, Corian® en DeepColour™ zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van E. I. du Pont de Nemours and Company of van gelieerde ondernemingen. *Patent is aangevraagd.


Bovenaan: de nieuwe kleur Deep Cloud.
Onderaan: de nieuwe kleur Deep Titanium.

RaDiZZ is toegevoegd aan het Corian® Quality Network – Industrial Partners

Industrial Partners van het “Corian® Quality Network hebben de meest recente training en kennis gekregen over uitvoering en installatie van DuPont™ Corian®. Ze zijn gewend om complexe taken aan te pakken en werken met bedrijven die worden gesteund door de kennis van DuPont en waarvan de creaties en installaties zijn verbonden aan een officiële tienjarige garantie van DuPont.Michiel Huizinga van de firma RadiZZ (links) met Ben Teunissen van DuPont™Corian® tonen het Corian® Quality Network - Industrial Partner Certificaat.

Uitbreiding assortiment pasklare wastafels en spoelbakken

DuPont heeft haar assortiment pasklare wastafels en spoelbakken vernieuwd en uitgebreid. Er zijn nu nog meer mogelijkheden. De badkamercollectie bestaat nu uit 20 modellen, waaronder 14 nieuwe met een veelzijdig, eigentijds design en innovatieve technische kenmerken. De producten zijn nu onderverdeeld in wastafels en spoelbakken en elke collectie heeft een naam die haar onderscheidende esthetiek weerspiegelt.

De DuPont TM  Corian® collectie van vormen omvat nu in totaal 40 modellen. Klik hier voor de technische tekeningen (PDF).

Badkamercollectie:
Purity, Relax, Refresh, Energy, Calm, Peace, Serenity en Care

Keukencollectie:
Smoot, Sweet, Spicy en Sparkling

Deze wastafels voor de badkamer en spoelbakken voor de keuken kunnen eenvoudig geïntegreerd worden in diverse interieurstijlen. Van modern klassiek to minimalistisch en rustiek chic.Stagiaire bij RaDiZZ gekozen tot MBO-Uitblinker van het Alfa-College 2015

Nathan Bakker van de opleiding Ontwerpend Meubelmaker in Groningen is gekozen tot de mbo-uitblinker van het Alfa-college 2015. Nathan heeft in zijn stage bij RaDiZZ onder andere gewerkt aan de vormgeving van de opleiding.
Nathan Bakker zal als Alfa-uitblinker het Alfa-college vertegenwoordigen als kandidaat voor de landelijke verkiezing MBO Uitblinker 2015.

Tot en met maandag 12 oktober kan iedereen stemmen op de uitblinkers, via

www.ditismbo.nl.RaDiZZ werkt sinds kort samen met Tjarge

Draadloos uw smartphone opladen terwijl u lekker van uw wijntje geniet op een terrasje. Dat is de toekomst!

Tjarge regelt voor u het inbouwen van draadloze oplaadpunten voor de nieuwe generatie smartphones in bestaande en nieuwe situaties. U creëert een commerciële meerwaarde voor uw organisatie.

Draadloos je smartphone opladen op publieke plaatsen. Een hamburger eten bij de McDonalds en je telefoon opladen op de tafel voorzien van een draadloze oplader. Dat wil toch iedereen? Wilt u uw klant deze extra service bieden?

Tjarge richt zich op het toepassen van de nieuwe Qi Wireless Charging techniek, een draadloos en onzichtbaar oplaadpunt voor de smartphone, binnen interieur- en exterieur projecten.

Wilt u uw bedrijf of product voorzien van deze techniek? Laat het ons weten, Tjarge kan het van A tot Z voor u regelen....

www.tjarge.com

service@tjarge.com

 

RaDiZZ gaat verhuizen!!!

Per 2 maart a.s. wordt ons adres Ceintuurbaan Noord 126-2, 9301 NZ Roden. Telefoon en e-mail adres blijven ongewijzigd.

 

Het Oude Luxor Theater opgeleverd!

27 november 2014 is het renovatie project Oude Luxor opgeleverd. Hierbij een totaal filmpje van de renovatie en het resultaat na oplevering inclusief de Corian® doorgangen.

 

Innovatie Corian®. Draadloos je mobiel opladen?

Draadloos je mobiel opladen? Een draadloze oplaadtechnologie geïntegreerd in Corian® oppervlakken.

In Londen wordt een vergelijkbaar product al ingezet, klik hier voor meer informatie.

 

Multifunctionele Corian® iPad houder

Meer weten over deze multifunctionele iPad houder? Bel of mail ons, wij vertellen u graag meer.

 

Corian® project Oude Luxor Theater afgerond met NUL opleverpunten

Project oude Luxor Theater is afgerond. Opleverpunten 0 voor RaDiZZ. Wij zijn trots! Diverse doorgangen in het Oude Luxor Theater zijn voorzien van Corian®.

Wilt u foto's van dit project bekijken? Klik hier.

Hiernaast vindt u een korte filmimpressie van de voortgang van de renovatie. Gewoon leuk om even te kijken. De mannen van RaDiZZ zijn ook te zien.

 

Milaan Design Week gemist?

Bekijk de filmimpressie hiernaast met onder andere informatie over de Corian® Deep Colour Technology en over de draadloze oplaadtechnologie geïntegreerd in Corian® oppervlakken.

 

Corian® DeepColour Technology

Donkere, diepere, rijkere kleur, minimale zichtbaarheid van krassen, verminderde witvorming bij thermovormen en verminderde schuurtijd.

Dat zijn de kenmerken van de nieuwe, donkere kleuren waarmee DupontTM Corian® haar kleurenpallet heeft uitgebreid. Nieuwe mogelijkheden voor architecten, ontwerpers, bedrijven en consumenten die op zoek zijn naar hoog gekwalificeerde, betrouwbare, hygiënische Solid Surface producten in de donkere kleuren.

Deze unieke, gepatenteerde “DeepColourTM Technology” biedt vele voordelen en mogelijkheden.

Wilt u meer weten, bel of mail ons. De gratis monsterbox sturen wij u graag toe.

 

Enkele mogelijkheden: